Neem de trein naar Tomorrowland

 • de trein brengt je vlot en zonder zorgen naar het festival en de camping
 • reis met de trein H/T tegen halve prijs, vanuit elk Belgisch station
 • 3 extra treinen (pdf) zullen 's nachts rijden tussen Boom en Antwerpen Centraal

Neem de trein naar Tomorrowland

 • geldig voor een heen- en terugreis met de trein in 2e klas
 • data te kiezen in de periode van 14 t.e.m. 18/07/2022, van 21 t.e.m. 25/07/2022, of van 28/07 t.e.m. 01/08/2022
 • van elk station in België naar station Boom
 • alleen te koop op nmbs.be/tomorrowland
 • om je treinticket te kopen, gebruik de NMBS code die je per e-mail ontvangen hebt
 • print het treinticket uit of bewaar de PDF op je smartphone
Lees alle info over het Treinticket Tomorrowland onderaan deze pagina.

Kies je reisdatums

3 weekends voor 3 keer meer plezier
Tomorrowland weekend 1
Voor je reizen van 14 tot en met 18 juli 2022.
Selecteer je reisdatums in de volgende stap.
Tomorrowland weekend 2
Voor je reizen van 21 tot en met 25 juli 2022.
Selecteer je reisdatums in de volgende stap.
Tomorrowland weekend 2
Voor je reizen van 28 juli tot en met 01 augustus 2022.
Selecteer je reisdatums in de volgende stap.

Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever

Tomorrowland werd voor het eerst georganiseerd in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de populairste en meest iconische muziekfestivals ter wereld.
Het festival wordt elke zomer georganiseerd in het prachtige recreatiedomein De Schorre in Boom (België) en verwelkomt in 2022 meer dan 600.000 People of Tomorrow in een feeërieke wereld vol magie, sprookjesachtige decors en de beste muziek tijdens drie weekends. De 16de editie van Tomorrowland staat in het teken van het thema ‘The Reflection of Love’ en vindt dit jaar plaats van 15 juli tot en met 17 juli, van 22 juli tot en met 24 juli en van 29 juli tot en met 31 juli. Festivalgangers van over de hele wereld zullen getrakteerd worden op optredens van meer dan 700 verschillende artiesten.

Alles over je reis naar Tomorrowland

Je kan het Treinticket Tomorrowland alleen kopen op nmbs.be/tomorrowland. De organisator van het festival zal je per e-mail je unieke NMBS-code toesturen. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FT. Gebruik je NMBS code om je Treinticket Tomorrowland op deze pagina te kopen.

Je kan het treinticket printen of de PDF bewaren op je smartphone.
Nee, je festivalticket is niet geldig als treinticket. Je ontvangt je unieke NMBS-code per e-mail. Deze code begint met het cijfer nul, de hoofdletter i en de letters FT. Gebruik je NMBS code om je Treinticket Tomorrowland op deze pagina te kopen.
Je Treinticket Tomorrowland is geldig voor één heenreis en één terugreis tijdens hetzelfde weekend. Kies je reisdatums met zorg bij de aankoop.
 • Weekend 1: 14 t.e.m. 18 juli 2022
 • Weekend 2: van 21 t.e.m. 25 juli 2022
 • Weekend 3: 28 juli t.e.m. 01 augustus 2022
Nee. De pendelbus van het station Boom naar de Dreamville-camping is gratis op vertoon van je campingticket. Deze pendelbussen rijden alleen op donderdag, vrijdag en maandag overdag.

Als je niet op de Dreamville-camping verblijft, kun je te voet naar het festivalterrein (+/-15min te voet). Van aan station is er een specifieke wandelroute naar Tomorrowland aangelegd. Volg de pijltjes
s Nachts zullen extra treinen (pdf) rijden tussen het station van Boom en Antwerpen-Centraal. Deze nachttreinen zijn toegankelijk voor iedereen met een geldig vervoerbewijs.
Selecteer met zorg je reisdatums bij de aankoop van je Treinticket Tomorrowland.
 • De datum van je heenreis moet overeenkomen met de reële datum van je heenreis.
 • De datum van je terugreis moet overeenkomen met de reële datum van je terugreis.
Voorbeeld: vertrek je op vrijdag 29 juli en wil je in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 na middernacht met een speciale nachttrein terugkeren, kies dan vrijdag 29 juli voor de heenreis en zaterdag 30 juli voor de terugreis.
Ja, als je vertrekt vanuit station Brussels Airport - Zaventem, moet je nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.

Je kan een Treinticket Tomorrowland kopen:

 • als aansluiting op een internationale reis met Thalys of Eurostar: Treinticket Tomorrowland met Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid als vertrekstation.
 • als je landt op Brussels Airport: Treinticket Tomorrowland met Brussels Airport - Zaventem als vertrekstation. Je moet wel nog twee Brussels Airport Supplementen kopen: 1 voor je heen- en 1 voor je terugreis.. Deze supplementen zijn automatisch inbegrepen in je aankoop indien je Brussels Airport - Zaventem als vertrekpunt kiest.
 • als je landt op Brussels South Charleroi Airport: Treinticket Tomorrowland met Charleroi-Zuid als vertrekstation. Je hebt een Bus TEC Charleroi Airport Ticket nodig voor je reis naar en van station Charleroi-Zuid.
 • in combinatie met een vervoersbewijs (H/T) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het Treinticket Tomorrowland geldig naar het station Boom. Bij de aankoop van je treinticket vul je als vertrekstation een van de volgende eerste Belgische stations in:
  • vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal), Noorderkempen (via Breda) of Visé (via Maastricht – Eijsden)
  • vanuit Duitsland: Hergenrath
  • vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus of Gouvy
  • vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy of Erquelinnes
Tijdens het festival zijn er extra controles van de vervoerbewijzen in de treinen naar en van Boom. Op maandag 18/07, 25/07 en 01/08/2022 wordt in de station Boom ook een toegangscontrole georganiseerd.

Omdat Treintickets Tomorrowland op naam staan, moet je bij de controles naast je treinticket ook je identiteitskaart tonen.
Treintickets Tomorrowland staan op naam, je kan ze dus niet doorgeven of doorverkopen.
Deze tickets kunnen niet worden omgewisseld, geannuleerd of terugbetaald.
loader