De kwaliteit van onze diensten en je tevredenheid zijn onze prioriteiten.

Als je een klacht hebt, zullen wij die bestuderen en een passende oplossing bieden om die te verhelpen.

Je kan ons ook een brief sturen:

NMBS Marketing & Sales
Customer Service
B-MS.14
Hallepoortlaan 40
1060 Brussel

Ombudsman

Ben je niet tevreden over de afhandeling van je reactie of klacht door NMBS? Dan kun je bij de Ombudsman voor de treinreizigers terecht. De ombudsman is een onafhankelijke instantie.

Onlinegeschillenbeslechting

Hebt u een probleem gehad met een online een aankoop die u via de website of app van NMBS verrichte? Misschien vindt u de nodige informatie bij de veelgestelde vragen op onze website. Zo niet, dan kunt u steeds contact opnemen met de NMBS klantendienst.

Bent u om een of andere reden niet tevreden over de afhandeling van uw reactie of klacht door onze Klantendienst? Dan kunt u nog steeds terecht bij de Ombudsdienst voor de treinreizigers of gebruik maken van het platform voor onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie.

Als u gebruik maakt van het platform van de Europese Commissie, zal er u gevraagd worden om een e-mailadres van NMBS in te geven. Gelieve hiervoor volgend adres in te vullen: [email protected]. Opgelet: dit e-mailadres is uitsluitend bestemd voor gebruik op dit platform. Andere vragen of verzoeken die naar dit adres gestuurd worden, zullen niet behandeld worden.

De NMBS-klantendienst helpt je graag telefonisch verder, elke dag van 7 tot 21.30 uur op het nummer 02 528 28 28.
check2-anim