PROMO geldig tot 31 oktober 2023!

Voor wie?

Voor elk bedrijf van de privé-sector (nog geen bedrijfsklant van NMBS) dat vóór 31/10/23 een nieuw Mobility Pack ondertekent. De gratis maand die aan de werkgever aangeboden wordt geldt voor alle nieuwe abonnementen gekocht vóór 31 januari 2024.

Welke abonnementen?

 • Standard en Unlimited Abonnement
  > voor 1 maand
  > voor 3 maanden
  > voor 12 maanden
 • Flex Abonnement 6/10/80/120

Deze abonnementen kunnen worden gecombineerd met een MIVB-, De Lijn- of TEC-supplement of met een NMBS-parkeerabonnement. Deze toeslagen komen niet in aanmerking voor de promo.

Hoe werkt dit?

We geven een kredietnota uit op basis van het kortingspercentage van de werkgeversbijdrage dat bij de aankoop (op factuur) toegepast werd.

> 100% voor maandabonnementen
> 33% voor abonnementen 3 maanden
> 10% voor abonnementen 12 maanden

De gratis maand is enkel van toepassing op het treingedeelte, niet op de eventuele supplementen voor MIVB/De Lijn/TEC of NMBS-parking.

En win-win oplossing!

Als werkgever in de privésector moet u bijdragen in de reiskosten van uw werknemers.
U kunt zich uiteraard beperken tot de wettelijke werkgeversbijdrage, maar u kunt ook een Mobility Pack afsluiten met NMBS. Ook in dit geval neemt uw bedrijf 80% van de prijs van de abonnementen voor zijn rekening, maar u biedt uw werknemers wel gratis woon-werkvervoer aan, vermits de overblijvende 20% die uw werknemers normaal moeten betalen door de Staat ten laste genomen worden.

Het Mobility Pack biedt niet alleen gratis reizen voor uw werknemers, maar geeft u als bedrijf ook toegang tot een reeks tools om de mobiliteit van uw personeel makkelijk te kunnen beheren, en ook tot de aankoop van andere soorten vervoersbewijzen die uw bedrijf voor andere doeleinden kan gebruiken.

Met deze promo die tot 31 oktober 2023 loopt, kost het uw bedrijf niets om uw personeel een maand lang gratis de trein te laten proberen.

Ons aanbod per gemiddelde reisfrequentie naar het werk

2 dagen per week

Kies dan voor het Flex Abonnement 80 op jaarbasis of voor het Flex Abonnement 6 op maandbasis.

3 dagen per week

Kies dan voor het Flex Abonnement 120 op jaarbasis of voor het Flex Abonnement 10 op maandbasis.

4 tot 5 dagen per week

Kies dan voor het Standard Abonnement voor onbeperkt reizen op een vast traject of voor een Unlimited Abonnement voor onbeperkt reizen op het hele net.

Alle voordelen op een rij

 • Eén overeenkomst voor al het openbaar vervoer
 • Real-time overzicht van alle aankopen
 • Uitgebreide rapporteringsmogelijkheden
 • Geen upfront betaling; betalingstermijn: 30 dagen na factuurdatum (maandelijks)
 • Fiscaal voordelig: 100% aftrekbaar en 6% btw recupereerbaar

Meer info over de tijdelijke promo

Deze promo richt zich tot alle bedrijven uit de privésector die nog geen derdebetalerscontract of Mobility Pack hebben afgesloten met NMBS. Bedrijven die al een derdebetalerscontract of een Mobility Pack hebben (of die hun bestaande contract opzeggen om een nieuwe overeenkomst te tekenen) komen niet in aanmerking voor deze promo.
De actie geldt voor alle nieuwe abonnementen in 2e klas gekocht vóór 31 januari 2024 in het kader van een nieuw Mobility Pack getekend tussen 21 augustus en 31 oktober 2023. U kunt maar één keer per werknemer van de korting profiteren.

De kredietnota ten gunste vanuw bedrijf wordt opgemaakt op basis van de nieuwe abonnementen die via uw Mobility Pack verkocht werden, maar enkel op de treinabonnementen in 2e klas. Eventuele supplementen voor MIVB, De Lijn of TEC in combinatie met het treinabonnement komen niet in aanmerking voor de actie. Uw werknemers hebben de mogelijkheid om een 1e klas abonnement te kopen, maar in dat geval moeten ze het verschil tussen 1e en 2e klas zelf betalen.
Als uw bedrijf een Mobility Pack afsluit, kunt u vrij abonnementen voor uw werknemers bestellen of kopen. Er zijn geen andere verplichting dan het betalen van de facturen die overeenkomen met de werkgeversbijdrage, verminderd met eventuele kredietnota's die opgemaakt zullen worden voor de abonnementen die in aanmerking komen voor de promotie.
Uw werknemers met een treinabonnement kunnen tegen een voordeeltarief een parkeerabonnement voor auto, motor of fiets kopen bij het station van hun keuze. Als werkgever kunt u dit parkeerabonnement aan uw werknemers aanbieden via uw Mobility Pack, maar het parkeerabonnement komt niet in aanmerking voor de promo-actie.
check2-anim