Moederdag betekent voor iedereen iets anders, maar bovenal is Moederdag een dag waarop we alle soorten mama's in het zonnetje zetten. Van groot- of schoonmoeders tot plusmama's en mama's die elders zijn. Weg met de saaie bos bloemen! Ga op stap met de trein met een Duo Ticket en beleef een leuke zondag vol avontuur en plezier.

Viva Frida Kahlo

De adembenemende expo over het leven en het werk van de iconische Mexicaanse schilderes wordt voorgesteld in een immersief theater in hartje Brussel.

Spa, de ster van de Ardennen

Spa is een kleine toeristische parel met zijn musea, casino, architectuur, natuur en natuurlijk de beroemde Thermen. Een ideale bestemming als je het ons vraagt!

10 topideeën voor een bloemenuitstap met de trein

Wij selecteerden 10 leuke ideeën om te genieten van bloemen en planten. Allemaal makkelijk bereikbaar met de trein!

Historische wandeling in Tongeren

Tongeren is meer dan Ambiorix! Wist je dat de stad ook de grootste rommelmarkt van de Benelux heeft én 2 sites die door UNESCO tot werelderfgoed benoemd werden?

Bezoek Thuin en de verrassende vallei van de Samber

Ben je op zoek naar een verrassende uitstap in Wallonië? In Thuin, een aangenaam middeleeuws stadje, kan je eten op een boot, een oude tram nemen of zelfs de meest unieke wijngaard van Wallonië bezoeken!

check2-anim