Gedaan met last-minute een bloemenwinkel binnen te springen of een heerlijk etentje in elkaar te flansen, wij geven jou de beste tips die elke romantische ziel doet smelten: een uitstap met de trein! Met onze adviezen beleef jij en jouw geliefde de leukste Valentrein!

Bright Brussels: Festival of Light

Liefde is... samen naar de lichtjes kijken. Geniet van een romantische wandeling langs het lichtfestival in Brussel. Laat jullie warm ingeduffeld meeslepen met de immersieve en poëtische installaties. Het lichtfestival is bovendien gratis, dus reden genoeg om daarna lekker te gaan eten in de hoofdstad.

Knuffelen met je date... en katjes!

Liefde is... samen verliefd worden op de schattigste katten! De purrrfecte plek voor een snoezige date vind je in de leukste kattencafés. Met een stukje taart en warme chocomelk daarbij, zullen jullie zich deze koddige Valentijn nog lang herinneren. Check onze tips! 

Verwennerij in Spa

Liefde is... samen herbronnen in Spa. Een dagje wellness op Valentijn, soms mag het gewoon eens lekker cliché zijn! Maar Spa heeft zoveel meer te bieden. Naast heerlijk ontspannende thermen, heeft Spa ook een prachtig stadscentrum, de lekkerste restaurants én mooie natuur. Dé succesformule voor een geslaagd Valentijnsweekendje.

Op romantische uitstap in eigen land

Liefde is... samen op staycation gaan! Bestemming kiezen, tickets kopen en hoppa, je bent onderweg naar een onvergetelijke date! Een boswandeling, een picknick of een trendy brunch? Bekijk onze 5 reistips voor de meest unieke, dromerige locaties bereikbaar met de trein.

4 tips voor uitstapjes

Liefde is... origineel uit de hoek komen. Een mooie wandeling maken in de Vlaamse Ardennen of een onbekendere stad bezoeken? En wat dacht je van een dagje Oostende? Lees hier onze tips voor een daguitstap op Valentijn dat net dat tikkeltje creatiever is.

Brugse romantiek

Liefde is... een dagje Brugge. De romantiek van Brugge laat niemand onberoerd. Op elke hoek van de straat valt wel een mooie selfie te maken, en dat maakt van Brugge zowaar een Valentijnsklassieker. Ga op't gemakje slenteren in de stad, stap een koffiebar binnen, ga lekker eten en pik misschien een film of expo mee.

Grumpy Valentine

Liefde is... samen Valentijn negeren! Keep smiling en geniet van een leuke activiteit alleen, met vrienden of met je geliefde die op die dag gewoon je geliefde is zonder geforceerd gedoe en rare cadeautjes. Geen klef gedoe, gewoon wat fun!

check2-anim