Wanneer je op onze website bent, worden al je vertrouwelijke transacties beschermd en beveiligd dankzij de SSL-technologie (Secure Socket Layer). Telkens je vertrouwelijke informatie opstuurt naar onze server, zoals persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, e-mailadres, …), wordt deze informatie geëncrypteerd opgestuurd, zodat ze niet leesbaar is voor een derde.

Er zijn 2 soorten cookies: tijdelijke en permanente cookies.

• Tijdelijke cookies:
Een interactieve site zoals "Ticket on line" steunt op een dialoog tussen de gebruiker en een centrale database. Om onze centrale database te kunnen laten 'antwoorden' op elk van jouw 'vragen', gebruikt deze online-applicatie een elementaire vorm van totaal onschadelijke cookies die op het einde van je reserveringssessie weer verdwijnen. Het gaat hier om cookies die het voor onze database mogelijk maken om elke gebruiker van onze site te herkennen en te weten welk antwoord naar welke gebruiker moet worden gestuurd. Deze cookies worden opgeslagen in het geheugen van je browser en niet op de harde schijf van je PC.
  • Permanente cookies:
In tegenstelling tot de tijdelijke cookies worden de permanente cookies wel opgeslagen op de harde schijf van je PC tijdens het aankoopproces. Deze cookies zorgen ervoor dat - bij een volgende bezoek - je e-mailadres en de gegevens van de betaler (aanspreektitel, voornaam, naam, straat, huisnummer, bus, postcode en gemeente) automatisch ingevuld kunnen worden.