Antwerpen heeft, net zoals een geslepen diamant, vele facetten. Deze kosmopolitische stad weet hoe ze cultuurfans, shopaholics en gezinnen die op zoek zijn naar kindvriendelijke activiteiten tevreden moet stellen! Boek jij alvast een weekendje Antwerpen? Koop je Weekend Ticket en neem de trein naar 't Stad!.

Van authentiek tot trendy

Maak een stadstour langs alle hoeken van de stad, van bekende monumenten tot meer onbekende plaatsen. Een originele wandeling van het authentieke Eilandje naar de trendy wijk Zuid, via het historische centrum en de groene Linkeroever.

Shopping trip

Antwerpen staat bekend als de modehoofdstad van België. Van grote ketens en luxemerken, tot boetieks en conceptwinkels, er is voor elke fashionista wat wils. De beste winkelstraten bevinden zich bovendien op wandelafstand van het station!

De andere kant van Antwerpen

Geef je de voorkeur aan een klassieke rondleiding door Antwerpen of duik je liever in het onbekende? Zeg niet dat er in Antwerpen niets te zien is behalve de zoo, de Meir en het MAS... Je zal verrast zijn door deze selectie van plekjes die het ontdekken waard zijn.

Plopsa Station Antwerp

In het stationsgebouw van Antwerpen kun je je favoriete Belgische stripfiguren en Studio 100-helden vinden in het Plopsa Station. Niet minder dan 15 spectaculaire attracties zullen kinderen van 2 tot 10 jaar een leuke dag bezorgen. Mis de dagelijkse Bumba Show en andere verrassingen niet!

check2-anim